Szolgáltatásaink

Kapcsolódó anyagok

 • Részletek

  Építési hitel

  A hitel összege akár a megvásárolandó ingatlan 40-90%-át is kiteheti...

 • Részletek

  Hitelkiváltás

  Most érdemes felülvizsgálnia, hogy a piacon van-e a meglévő hitelénél kedvezőbb...

 • Részletek

  Ingatlan lízing

  Akár az ingatlan a piaci értékének 100%-áig finanszírozható!

 • Részletek

  Lakásfelújítási hitel

  Sokkal kedvezőbb, mint egy szabad felhasználású hitel...

 • Részletek

  Lakásvásárlási hitel

  Állami támogatás, lakástakarék, alacsony THM

 • Részletek

  Szabad felhasználású jelzáloghitel

  Élvezze a fix havi törlesztőrészleteket és a deviza alapú hitelek olcsóságát!

A Google keresőoptimalizáláshoz képszöveget kell megadni!

Adósságrendező hitel

Adósságrendező hitel, hogy egyenesbe kerüljön. Dolgozza össze hiteleit és minden eddigi hitele egy korszerű és kedvező konstrukcióba kerülhet. Ön ezzel csak nyerhet, mert 1 helyre törleszt, és jelentős havi kiadásokat tud így lefaragni. Az elérhető konstrukciók 11-14% THM mértékűek.

Az adósságrendező hitel elérhető svájci frank, euró és forint alapon. Előbbi kettő olcsó de kockázatos hitel, utóbbi a biztos de drágább megoldás. Az adósság rendező hitel jelenlegi hiteleinek megoldása lehet, ha egy olcsóbb részletre vágyik, és megfelelő ingatlannal rendelkezik. Minden esetben akkor igényeljen ilyen konstrukciójú hitelt, ha már nincs más lehetősége. Ugyanis az adósság rendező hitel alapkövetelménye a megfelelő forgalomképes ingatlan.

Ha már az ingatlanon található egy kedvező jelzálog hitel, akkor nem feltétlenül biztos, hogy jelenlegi hiteleit ennek felbontásával érdemes átdolgoznia. Az adósságrendező hitel minden esetben csak jelzálog alapú lehet, tehát minden hitelét 1 db jelzálog típusú hitelbe sűrítjük össze. Ez azzal járhat, hogy jelenlegi kedvező hitele, később drágább lesz, de a hitelekre fordított havi megtakarítása mégis olcsóbb lesz a későbbiekben.

Meglévő devizahitel alapú jelzáloghitelünk kiváltása nem feltétlenül jó megoldás. Mindenképpen első körben beszéljünk bankunkkal, és próbáljunk könnyítést kérni terheinkre. Ha ez nem működik, akkor is arra figyeljünk, hogy az adósság rendezés minden esetben kedvezőbb legyen, mint az eddig hitelekre fordított havi költség.

Hogyan ne használjuk az adósságrendező hitelt?

Minden esetben a kedvezőbb hitel, csak jelzálog alapú lehet. Az ingatlanok pénzpiaci forgalomképes értéke az Ön hitelének záloga. Így egy személyi hitel, ami jövedelem alapú, nem lehet megfelelő megoldás. A személyi hitelek esetében a fedezet a jövedelem, ami egy ilyen összegű hitel esetében sajnos nem megfelelő minőségű és kondíciójú.

Minden hitel esetében a legfontosabb, hogy a törlesztő részletek tervezhetőek, és a hitel költségei kedvezőek legyenek. Ebben segíthet Önnek a Mesés Házak Ingatlaniroda hitel csapata.

 

iroda címe: 1238 Budapest, Grassalkovich út 143.

telefon: +36 30 970 8090

e-mail: iroda@meseshazak.hu

: Mesés-Házak-ingatlaniroda