Szolgáltatásaink

Kapcsolódó anyagok

 • Részletek

  Adósságrendező hitel

  Kerüljön egyenesbe! Dolgozza össze hiteleit és minden eddigi hitele egy korszerű és kedvező konstrukcióba kerülhet!

 • Részletek

  Hitelkiváltás

  Most érdemes felülvizsgálnia, hogy a piacon van-e a meglévő hitelénél kedvezőbb...

 • Részletek

  Ingatlan lízing

  Akár az ingatlan a piaci értékének 100%-áig finanszírozható!

 • Részletek

  Lakásfelújítási hitel

  Sokkal kedvezőbb, mint egy szabad felhasználású hitel...

 • Részletek

  Lakásvásárlási hitel

  Állami támogatás, lakástakarék, alacsony THM

 • Részletek

  Szabad felhasználású jelzáloghitel

  Élvezze a fix havi törlesztőrészleteket és a deviza alapú hitelek olcsóságát!

A Google keresőoptimalizáláshoz képszöveget kell megadni!

Építési hitel

Építkezik, vagy felújítana, és kedvező építési hitelt szeretne? Ne menjen tovább. Az onlinehitelek.com csapata a legjobb választás, ha építési hitelt szeretne igényelni.

Az építési hitelt minden esetben előzetes vizsgálatnak kell megelőznie. Egy rosszul összeállított hitelkérelem jelentős költségekkel és idővel járhat. Az utólagos pótköltségvetés bonyolult és költséges feladat.

A szociális alapú építési hiteleken kívül, csak a deviza alapú hitelben érdemes gondolkodni, ugyan is a piaci alapú forinthitel meglehetősen drága mulatság. A forint alapú hitelek esetében a THM szint közel duplája a deviza alapúaknál, viszont árfolyam kockázat nélkül igényelhető.

Forint alapú építésű hitel ismérvei:

Nincs árfolyamkockázat, így bár drága havi törlesztőrészletekkel rendelkezik, egy esetleges forint gyengülés esetében sem kell arra számítani, hogy a törlesztőrészletek emelkednek. Hátránya is ebből ered, ami a jóval magasabb havi törlesztőrészletekben és kamatban nyilvánul meg.

Az elérhető konstrukciók THM mértékei: 10-14%

Az építési hitel esetén a finanszírozó bank mindig a jövőbeli ingatlan értékkel számol, tehát a költségeket ennek alapján fogadja el.

A legfontosabb dokumentumok építési hitel igénylése esetén

 • kivitelező által készített költségvetés

 • műszaki tervdokumentáció

 • jogerős építési engedély

Szakaszos folyósítás: A hitelező bank az építkezést szakaszokra bontja és mindig csak az adott szakasz elkészüléséhez szükséges összeget utalja át. Ha kész az adott szakasz, akkor a bank értékbecslőt küld és szemrevételezi, hogy mi készült el a vállalásokból. Ha minden teljesült, folyósítják a következő szakaszt. Ez csak akkor igaz, ha a bank úgy véli az adott szakasz teljesen elkészült, ugyanis ha nem, akkor addig nem folyósít, míg az adott szegmens nincs teljesen kész. Az ehhez szükséges részt a hitelezett saját maga fizeti.

A hitel összege 500 000-től 50 millió forintig terjedhet. Jövedelmi alapon az ingatlan hitelbiztosítási értékének 80%-ig hitelezhető a projekt.A hitel futamideje minimum 1 illetve maximum 50 év lehet.

Az építési hitel felvehető összegét a bank a jövőbeli ingatlan bizonyos százalékában határozza meg, ami az igénylők jövedelmi helyzetétől, és a leendő ingatlan elhelyezkedési helyétől függ.

Ha kedvező építési hitelt szeretne és úgy gondolja, hogy az ezzel járó ügyintézést ránk bízza, hívjon minket elérhetőségeinken, vagy töltse ki űrlapunkat.

 

iroda címe: 1238 Budapest, Grassalkovich út 143.

telefon: +36 30 970 8090

e-mail: iroda@meseshazak.hu

: Mesés-Házak-ingatlaniroda