Szolgáltatásaink

Kapcsolódó anyagok

 • Részletek

  Adósságrendező hitel

  Kerüljön egyenesbe! Dolgozza össze hiteleit és minden eddigi hitele egy korszerű és kedvező konstrukcióba kerülhet!

 • Részletek

  Építési hitel

  A hitel összege akár a megvásárolandó ingatlan 40-90%-át is kiteheti...

 • Részletek

  Ingatlan lízing

  Akár az ingatlan a piaci értékének 100%-áig finanszírozható!

 • Részletek

  Lakásfelújítási hitel

  Sokkal kedvezőbb, mint egy szabad felhasználású hitel...

 • Részletek

  Lakásvásárlási hitel

  Állami támogatás, lakástakarék, alacsony THM

 • Részletek

  Szabad felhasználású jelzáloghitel

  Élvezze a fix havi törlesztőrészleteket és a deviza alapú hitelek olcsóságát!

A Google keresőoptimalizáláshoz képszöveget kell megadni!

Hitelkiváltás

A hitelkiváltás egy olyan hitel konstrukció, amiben jelenlegi hiteleit átdolgozva, jelentős megtakarítás érhető el havi szinten, így egy kedvezőbb és olcsóbb törlesztőrészlete lehet. A jelenleg elérhető konstrukciók THM mértéke 11 - 14%.

A hitelkiváltás ezen kívül azzal is kecsegtet – ha nincs túlságosan eladósodva – hogy a hitelkiváltást követően akár szabadfelhasználású hitelhez is juthat. Ez mind egy korszerű hitelben érheti el.

Minden hitel esetében eljön az a pillanat, mikor érdemes felülvizsgálnunk, hogy a piacon van-e ennél kedvezőbb. Ilyenkor is jó döntés lehet a hitelkiváltás, ugyanis jelentős összegeket is megspórolhat egy jobb és kedvezőbb hitel esetében.

Abban az esetben is jó megoldás a hitelkiváltás, ha összes hitele esetében túl sok a havi törlesztőrészlet és szeretné összes hitelét – hitelkártya, személyi hitel, jelzálog hitel – egy hosszabb futamidejű és olcsóbb havi törlesztőrészleteket hozó konstrukcióra kiváltani.

Ebben segíthetnek Önnek a Mesés Házak Ingatlaniroda hitelekre specializálódott szakemberei. Mi az Ön kondícióinak megfelelően keresünk Önnek egy olyan megoldást, amivel havi kiadásait jelentősen lefaraghatja, egy hitelkiváltást követően.

A bankok akcióiban sokszor olyan hitelekkel is találkozhatunk, ami meglévő hitelünknél jóval kedvezőbbek. Ilyenkor érdemes nem csak az adható kedvezményekre koncentrálni – folyósítási díj, közjegyzői díj – hanem arra is, hogy ez hosszú távon is jóval kedvezőbb legyen, mint jelenlegi hitelünk.

A klasszikus hitelkiváltás az ingatlan tulajdoni lapján szereplő hitel átdolgozását jelenti. Minden jelzálog típusú hitelt hosszú időre veszünk fel, de nincs rá semmi garancia, hogy ez a hitel a későbbiekben – mondjuk 5 év elteltével – ugyanúgy kedvező marad. Így mindig érdemes az évek előrehaladtával érdeklődni arról, hogy van-e olyan hitelkonstrukció amivel kiválthatjuk jelenlegi nem feltétlenül kedvező hitelünket.

Egy jól kiválasztott hitel esetén drasztikusan csökkenthetjük havi kiadásunkat, így ha hitelének költségeit szeretné maximalizálni, akkor keressen minket elérhetőségeinken.

 

iroda címe: 1238 Budapest, Grassalkovich út 143.

telefon: +36 30 970 8090

e-mail: iroda@meseshazak.hu

: Mesés-Házak-ingatlaniroda