Szolgáltatásaink

Kapcsolódó anyagok

 • Részletek

  Adósságrendező hitel

  Kerüljön egyenesbe! Dolgozza össze hiteleit és minden eddigi hitele egy korszerű és kedvező konstrukcióba kerülhet!

 • Részletek

  Építési hitel

  A hitel összege akár a megvásárolandó ingatlan 40-90%-át is kiteheti...

 • Részletek

  Hitelkiváltás

  Most érdemes felülvizsgálnia, hogy a piacon van-e a meglévő hitelénél kedvezőbb...

 • Részletek

  Ingatlan lízing

  Akár az ingatlan a piaci értékének 100%-áig finanszírozható!

 • Részletek

  Lakásvásárlási hitel

  Állami támogatás, lakástakarék, alacsony THM

 • Részletek

  Szabad felhasználású jelzáloghitel

  Élvezze a fix havi törlesztőrészleteket és a deviza alapú hitelek olcsóságát!

A Google keresőoptimalizáláshoz képszöveget kell megadni!

Lakásvásárlási hitel

Ha nálunk igényel lakáshitel terméket, akkor az űrlap elküldését követő 1 órában kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és megkeresi Önnek a legkedvezőbb lakáshitel terméket.

Milyen jellemzői vannak a lakáshitel terméknek?

A hitel összege a megvásárolandó ingatlan 40-90%-ig is terjedhet. Ha Önnek van másik bevonható ingatlanja, akkor akár az egész vételár hitelből finanszírozható. A lakáshitel futamideje 1-40 évig terjedhet a változók figyelembevételével. Akár passzív BAR listás ügyfelek is igényelhetik.

A hitelhez kötött lakástakarék pénztár jelentős havi törlesztő részlet csökkenést okozhat, melynek mértéke elérheti a 15%-ot is. Jövedelem nélkül is igényelhető, de ebben az esetben az ingatlan csak kis része finanszírozható banki hitelből. Türelmi idővel is felvehető, amiben maximum 10 évig jelentősen kedvezőbb havi részletekben törleszthet.

A lakáshitel forint alapon is igényelhető, ennek mértéke állami támogatás nélkül az ingatlan 40-80%-a lehet. A THM mértéke ebben az esetben 10-14% is lehet. A finanszírozás mértékét nagyban befolyásolja a hiteligénylő/k jövedelmi helyzete.

A lakáshitel deviza alapon is elérhető, itt a svájci frank eddig betöltött szerepét felváltotta az euró alapú lakáshitel. Egyes bankoknál kedvező havi törlesztőrészletekkel és állandóan monitorozott kicsi árfolyamkockázattal lehet elérni. Segítségünkkel kedvező hitelhez juttatjuk, keressen minket.

A lakáshitel felvehető türelmi idővel is, ilyenkor csak a kamatot és a kezelési költséget kell fizetnünk. Ennek lejárta után kezdjük el törleszteni a tőke részt. Az ilyen típusú hiteleket azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik jelentős megtakarítást tudnak elérni a hitel türelmi időszaka alatt, így lejártakor a tőkerész meghatározott részét ki tudják váltani.

A lakáshitel felvehető szociális alapon is, így állami támogatás igénylése esetén kedvező forint alapú lakáshitelt kaphat. Még nem tudja, hogy milyen hitelre jogosult? Nem tudta eldönteni, hogy állami támogatású vagy piaci kamatozású lakáshitelre van szüksége?

 

iroda címe: 1238 Budapest, Grassalkovich út 143.

telefon: +36 30 970 8090

e-mail: iroda@meseshazak.hu

: Mesés-Házak-ingatlaniroda