Szolgáltatásaink

Kapcsolódó anyagok

 • Részletek

  Adósságrendező hitel

  Kerüljön egyenesbe! Dolgozza össze hiteleit és minden eddigi hitele egy korszerű és kedvező konstrukcióba kerülhet!

 • Részletek

  Építési hitel

  A hitel összege akár a megvásárolandó ingatlan 40-90%-át is kiteheti...

 • Részletek

  Hitelkiváltás

  Most érdemes felülvizsgálnia, hogy a piacon van-e a meglévő hitelénél kedvezőbb...

 • Részletek

  Ingatlan lízing

  Akár az ingatlan a piaci értékének 100%-áig finanszírozható!

 • Részletek

  Lakásfelújítási hitel

  Sokkal kedvezőbb, mint egy szabad felhasználású hitel...

 • Részletek

  Lakásvásárlási hitel

  Állami támogatás, lakástakarék, alacsony THM

A Google keresőoptimalizáláshoz képszöveget kell megadni!

Szabad felhasználású jelzáloghitel

A szabad felhasználású hitel legfontosabb ismérve, hogy a felvett hitel szabadon korlátozások nélkül felhasználható és nem kell vele elszámolnia a bank felé.

A szabadon felhasználható hitel termék esetében a hitelhez nem igényelhető állami támogatás és a ha forint alapú szabad felhasználású hitelre van szükségünk, akkor magas kamattal és THM (11-14%) számolhatunk. A forint alapú szabadfelhasználású hitel nagyobb biztonságot nyújt hosszabb távon, de jóval drágább mint a deviza alapú szabadon felhasználható hitelek.

Ennek mértéke elérheti a deviza alapú hitel háromszorosát is, ami években és költségekben mérve egy 20 éves periódus alatt több millió forint is lehet.

A jelenlegi gazdasági helyzet miatt a svájci frank alapú hitelek gyakorlatilag eltűntek a piacról – már csak egy-két bank foglalkozik velük – így a deviza alapú hitel egyetlen alternatívája az euró. Ez a deviza a svájci frank után a legkedvezőbb, így jelentős árelőnnyel indulunk egy hitel felvételénél. Ezen felül sok banknál – az euró alapkamatának lecsökkenése miatt – akár kedvezőbb hitelt kaphatunk, mintha svájci frank alapon vennénk fel.

Előnye a legnagyobb hátránya – kiszámíthatatlan – az euró alapú szabad felhasználású hitelnek. Ha a forint erős, akkor olcsó a hitelünk, de ha gyengül, drágább lesz. Felvétel előtt mérlegeljük, hogy milyen kockázati szintet tudunk elviselni hosszabb távon, így ha van egy felesleges 20-30%-os tűréshatárunk a törlesztő részlet és a lehetséges emelkedés között akkor számunkra az euró alapú hitel lesz a megoldás.

Ön szeretné élvezni a fix havi törlesztőrészleteket és a deviza alapú hitelek olcsóságát? Akkor töltse ki online űrlapunkat és legyen olyan szabad felhasználású hitele, amiben Ön egyszerre élvezheti az olcsó havi hitel előnyét és a törlesztőrészletek állandóságát.

A szabad felhasználású hitel felvehető összege a hitelügyletbe bevont ingatlan piaci értékének 40-90%-ig terjedhet. Ennek mértéke függ az ingatlan értékétől, elhelyezkedésétől, forgalomképességétől és a hitel ügyletbe bevont személyek jövedelmétől.

A szabadfelhasználású hitelek ezen felül türelmi idővel is elérhetőek. Ez a gyakorlatban azt jelenti hogy 1-től 10 évig alacsonyabb törlesztő részletekkel számolhatunk, és kiadásaink maximalizálhatóak. A türelmi időszak alatt csak kamatot és kezelési költséget törlesztünk, így az általunk felvett hitel tőkerésze a türelmi időszak alatt nem változik.

Minden időszakban vannak olyan szabad felhasználású hitelek, amiknek törlesztő illetve egyéb járulékos költségei jóval kedvezőbbek mint egyéb más időben. Megspórolhatja a közjegyző, a tulajdoni lap és más egyéb banki költségek díját. Bízza ránk szabad felhasználású hitelének kiválasztását és spóroljon meg velünk több százezer forintot.

 

iroda címe: 1238 Budapest, Grassalkovich út 143.

telefon: +36 30 970 8090

e-mail: iroda@meseshazak.hu

: Mesés-Házak-ingatlaniroda