Szolgáltatásaink

  • Hirdesse nálunk Ingatlanját csak 2,5% jutalékért!
  • Ha eladó ingatlanja van, mi megtaláljuk a legjobb vevőt!

Ingatlan kínálatunk

Szigetszentmiklóson, nyugodt környezetben, örök panorámás 3 szintes családi ház eladó! Az ingatlan Szigetszentmiklós külső részén, közvetlen horgász tónál található közel Csepelhez, és az M0-ás autóúthoz. Az épület 3 szintes, a legalsó szinten, ami kertkapcsolatos található a szauna, a jacuzzi, a fürdő, és egy klub szoba. Egy szinttel feljebb található az amerikai – konyhás - étkezős nappali, előszoba, egy mellékhelyiség zuhanyzóval és a garázs. A legfelső szinten közös helyiség, fürdőszoba, és 2,5 szoba lett kiépítve.

39 900 000 Ft
Részletek...

Eladó Dunaharasztin az ófaluban, kétgenerációs kétlakásos családi ház. Teljesen két szeparált lakás, külön vízóra, gázóra, fűtés. Egybe is építhető. Két konyha, fürdőszoba, dupla garázzsal, rendezett kerttel. Nyugodt, csendes lakóövezetben, busz, HÉV, vonat a közelben, óvoda, iskola is gyalog pár perc alatt megközelíthető.

26 000 000 Ft
Részletek...

A hirdetések tartalmáért, illetve frissességéért nem vállalunk felelősséget. Az esetleges hibákért elnézésüket kérjük! Az oldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek. A változtatás jogát fenntartjuk

iroda címe: 1238 Budapest, Grassalkovich út 143.

telefon: +36 30 970 8090

e-mail: iroda@meseshazak.hu

: Mesés-Házak-ingatlaniroda